Over ons


Het atelier

PB-Visuals is de grafische afdeling van atelier Paul de Boer(klik hier voor meer info). Maar het is meer dan dat alleen.

Ons team is gespecialiseerd in grafische vormgeving, webdesign, fotografie en videoproducties.

 


Onze werkwijze

Flexibiliteit en creativiteit zijn onze kenmerken. Maar de belangrijkste attributen zijn: 

inlevingsvermogen in de wensen van de klant.

klik hier voor meer info


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Wij bieden een speciaal pakket

voor kunstenaar en galerie.

 


Atelier Paul de Boer

Van huis uit is Paul de Boer beeldend kunstenaar. In 1996 heeft heeft hij, in samenwerking met diverse specialisten, ook een afdeling in grafische vormgeving opgezet.

Door de artistieke achtergrond is er veel affiniteit met en kennis over de kunst- en cultuurwereld. Wat heel handig is. omdat kunstenaars en culturele instellingen heel specifieke ideeen hebben over lay out en opzet van projecten.

Door het samenwerkings verband kunnen we, wat wij noemen, een totaalresultaat leveren. Bijvoorbeeld: een pakkende website met video (al dan niet ingesproken door een voice over) is voor ons geen enkel probleem.

 

Ook zijn afbeeldingen van kunstwerken essentieel voor een juiste presentatie. Ons atelier beschikt over een professionele studio waar de werken met correcte en (heel belangrijk ! ) juiste kleuren wordt gefotografeerd.

 

 

Werkwijze

 

kennismaking

Persoonlijke aandacht voor de klant staat bij ons centraal. Een persoonlijk ontwerp vraagt om persoonlijk contact. Dat betekent dat wij u het liefst ontmoeten zodat tijdens het gesprek voor ons duidelijk kan worden op welke manier wij met een ontwerp aan de slag gaan. Voor dit vrijblijvende gesprek komen wij ook graag bij de klant op langs.


ontwerpfase

Na akkoord op de offerte wordt gestart met de opdracht. Op basis van ons gesprek maken we de eerste schetsontwerpen. Vervolgens zullen aan u een aantal ontwerpen per mail worden gepresenteerd. Door het geven van feedback(s) maakt u ook deel uit van de conceptfase en wordt het dus werkelijk ook wat u wilt.


Correcties

Daarna worden eventuele verdere correcties doorgevoerd. Bij sommige klanten zijn er twee correctierondes nodig. Bij andere soms wel drie of meer. Wij ontwerpen net zolang, tot u gehéél trots en blij bent met het resultaat.


Drukwerkbegeleiding

PB-Visuals kan u ook adviseren en begeleiden met de keuze van een drukker voor een optimaal resultaat.


Prijs

De betaalbare prijzen zijn mogelijk bij PB-Visuals dankzij het kleine, persoonlijke formaat van ons bureau. Wij spreken vooraf altijd een prijs af met de klant.